• +302114040879
  • Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ - AFFILIATES PROGRAM

ΑΠΟ George Bourniotis on July 13, 2018

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ AFFILIATES και το AFFILIATES PROGRAM

 

   Κερδίστε χρήματα από το σπίτι σας κάνοντας αυτό που αγαπάτε!!!

 

Οι affiliates είναι συνεργάτες που διατηρούν δυναμικά site ή blogs που δημιουργούν κίνηση και στέλνουν το αγοραστικό κοινό στο site του www.nipandfab.gr  μέσω κάποιων μοναδικών για τον κάθε συνεργάτη links τα λεγόμενα tracking links τα οποία ελέγχονται και καταγράφονται από εμάς, ούτως ώστε να αποδώσουμε την ανάλογη προμήθεια στον κάθε συνεργάτη-affiliate μας. Τα links αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να είναι στη μορφή των banners, σε μορφή κανονικού κειμένου μέσα στο blog σας ή ακόμα και σαν ένα απλό link στις σελίδες των social media σας.

 

 

Έχουμε ένα εκπληκτικό φάσμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς καθώς και εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές για να μοιραστείτε με το κοινό σας που σας ακολουθεί και σας εμπιστεύεται. Με πολύ υψηλά και μια τεράστια γκάμα προϊόντων ποσοστά αγοράς, το site μας είναι ο καλύτερος συνεργάτης για εσάς και αυτό σημαίνει ότι εάν στέλνετε και συστήνετε το www.nipandfab.gr στο κοινό σας, είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε προμήθεια. Το πρόγραμμά μας προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά ποσοστά προμηθειών σε όλα τα προϊόντα μας που  μπορεί να φτάσουν και το 10% *. Επικυρώνουμε τις προμήθειες συχνά, έτσι ώστε οι συνεργάτες μας να πάρουν τα χρήματά τους το συντομότερο δυνατό.

 

To www.nipandfab.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Κάθε μήνα στέλνουμε ένα ενημερωτικό δελτίο στους συνεργάτες μας με αποκλειστικές προσφορές, κωδικούς και νέα τα οποία θα μπορούν να προωθήσουν, εάν το επιθυμούν. Επίσης, μέσα της πλατφόρμας μας μπορείτε να βρείτε διαφημιστικά banner, product feed και πολλές άλλες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην προώθηση των πωλήσεων από τον ιστότοπό σας. Εάν θέλετε κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τον ιστότοπό σας, μιλήστε μαζί μας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εταιρικές συνεργασίες μας, επικοινωνήστε σε αυτό το email: info@beautygram.gr

   

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ